Silvia Jinga

de: Silvia Jinga 23 Mar 2017 04:04

PSD-ul de la Ion Iliescu la Liviu Dragnea s-a dovedit a fi antidemocratic și antipatriotic. Filozoful Gabriel Liiceanu a prezentat adevărul în Parlamentul European despre lupta pe muchie de cuțit între frâna corupției perpetuate de aproape trei decenii de către social-democrați și aspirațiile sincer democratice ale populației. Cuțitul a ajuns demult la os, dar hoților nu le pasă de strigătul protestatarilor. Ei vor cu orice preț să-și salveze prada prin siluirea legilor și apoi să se retragă prin Brazilia sau prin alte paradisuri, unde și-au dosit banii și investițiile lor. Cleptocrația pesedistă trebuie dovedită și înlăturată, începând cu baronii locali până la miniștrii. Câtă nerușinare la guvernul Dragnea să înceapă guvernarea prin măsuri de anulare a legilor pe care le încălcaseră, să ignore marile demonstrații, ba chiar să clocească măsuri de reprimare a protestatarilor, care, conform unor pesediști, trebuiau aruncați la zdup. Sunt ciocoi lipsiți de orice conștiință politică, civică și mai ales, lipsiți de demnitate și caracter. După 50 de ani de comunism s-au succedat la conducerea țării aceste lăcuste devastatoare, care au devorat mai totul din biata Românie. Liviu Dragnea și trimișii lui la Bruxelles se acoperă de rușine, încercând să-și apere fărădelegile prin insistența diversionistă asupra unor detalii menite a ascunde fondul problemei care constă în datoria guvernului actual de a demisiona. Este total compromis, total necredibil. Nu vă mai ascundeți după deget domnilor ciocoi pesediști.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising