jon

de: jon 24 Dec 2017 16:49

De ce nu publicati si opinia partii poloneze privin continutul legilor? De ce nu spuneti ca sistemul judiciar al Poloniei este mumificat pe sistemul comunist, cu dinozauri comunisti si ca PiS, partid anti-comunist, anti-rus si conservator, bazandu-se pe majoritatea istorica (cel mai bun rezultat obtinur de un partid incepand din 1990) incearca sa darame sistemul acesta?

Practic ce face azi PiS este ca a facut Basescu si Macovei in 2005-2006.

Problema este ca acest guvern este unul conservator si respinge Political Correctness si marxismul cultural ce emana de la Bruxelles. Si cel mai grav, se opune stramutarii populatiilor islamice in Europa.

Daca era vorba de activarea art 7, pai la ce legi pregateste infractorul Dragnea, Romania trebuie sa fie prima. Doar ca pe aici inca nu se intelege ce este marxismul cultural, iar pericolul coruptiei de tip feudal este imens (comparativ cu Polonia), asa ca nimeni nu-si bate aici capul cu astfel de probleme ideologice.

Iar asta e cel mai important pt Bruxelles, care pune aceasta ideologie inaintea a orice altceva.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising