Alexandru Gheorghe

de: Alexandru Gheorghe 10 Feb 2018 12:51

Un rezumat foarte bun. Este incredibil cu câtă nonșalanță mint reprezentanții PSD/ALDE în plenul Parlamentului European, și asta după ce li se spune înainte de începerea discuțiilor că se cunoaște metoda majorității aflată la guvernare folosită în modificările aduse legilor justiției. Toată lumea le spune că înțelegem ce încearcă să facă, însă hoțul chiar și prins o tot ține pe a lui! Acele două articole citate din Constituția României par să fie nerespectate tocmai de cei care le scot în evidență!

În locul dovezilor pentru a arăta concludent de ce toată lumea se înșală însă numai iluminații de la putere nu, indivizii aceștia ce NU mă reprezintă pe mine ca român în Parlamentul European însă care totuși au fost plasați acolo (din lipsa mea de vot), aduc atacuri injuste, minciuni și propagandă partenerilor noștri cu atât mai avansați în ceea ce înseamnă o democrație (dovada că au fost lăsați să-și spună opiniile ș.a.m.d. - și ei nu înțeleg nici măcar acest principiu fundamental), dar și o justiției independentă și un stat de drept de standard și nivel european.


Avertisment: Prin apăsarea butonului "Trimite" sunteți de acord ca textele introduse în câmpurile „nume ” și „comentariu” să fie făcute publice și implică acceptarea Termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului EurActiv.ro
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate.

Advertising