Protestele continuă la București, pentru a nouăsprezecea zi consecutivă. PSD a organizat un miting de susținere a Guvernului la Pitești.

** Mai multe sute de manifestanți s-au strâns sâmbătă seară, pentru a nouăsprezecea zi la rând, în Piața Victoriei, pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu.

** Și la Palatul Cotroceni s-au strâns câteva zeci de protestatari pentru a cere demisia președintelui Klaus Iohannis și a manifesta în sprijinul Guvernului PSD.

** PSD Argeș a organizat în centrul municipiului Pitești un miting la care au participat aproximativ 6.000 de oameni. Oamenii au purtat steaguri tricolore și drapele ale Uniunii Europene, dar și pancarte prin care își exprimau susținerea pentru actualul guvern.

La acțiune au luat parte piteșteni, cetățeni veniți din alte localități ale județului, dar și parlamentari și aleși locali social-democrați. Mai mulți parlamentari, primari și consilieri județeni s-au adresat mulțimii de pe scena din Piața Vasile Milea, cerând respectarea votului românilor de la alegerile parlamentare și aplicarea programului de guvernare al PSD.

** Aproximativ 500 de copii și părinți s-au adunat sâmbătă la prânz în Piața Victoriei la "Lecția de educație civică", așa cum a fost denumit evenimentul pe pagina de Facebook unde sunt anunțate, de obicei, protestele antiguvernamentale.

Copiii au desenat cu cretă colorată pe asfalt, s-au plimbat cu tricicletele și au jucat șotronul, pe care erau scrise mesaje ca: „Nu fur”, „Nu mint”, „Sunt liber”, „Învăț”. Cei mici au purtat în piept insigne cu inscripția „#rezist”.