Anchetatorii au găsit luni rămășițe umane într-o pădure de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, susține că ar fi ale Luizei Melencu, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a anunțat că un sac cu fragmente osoase și cenușă a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal. Potrivit declarațiilor lui Gheorghe Dincă, aceste fragmente ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie. Inițial, Dincă susținuse că a aruncat trupul victimei în Dunăre. 

”Așa a declarat, că e trupul Luizei. Până nu avem testele de laborator nu ne putem pronunța”, a precizat Porime. Întrebată dacă e posibil să existe și alte victime, Mihaela Porime a spus că până la acest moment nu existe asemenea indicii. 

+++

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că anchetatorii au găsit luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Gheorghe Dincă participă la căutările demarate de procurorii DIICOT și polițiști.


Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să găsească dovezi privind prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.