Polițiștii au descoperit, în urma unui apel venit de la o persoană anonimă, mai mulți bătrâni care erau cazați în condiții improprii într-un azil ce funcționa ilegal în Sectorul 4 din Capitală, după ce fusese închis de autorități în iulie.

Surse judiciare citate de Agerpres au arătat că, marți, la ora 23:23, Secția 16 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană anonimă cu privire la faptul că pe Strada Alunișului din Sectorul 4 funcționează un azil de bătrâni cu condiții improprii.

Potrivit acelorași surse, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la adresa respectivă funcționează azilul de bătrâni "La Vecinul cel Bun", unde au fost identificate 50 de persoane aflate în întreținere, dintre care 18 se aflau la demisolul clădirii, dormind pe saltele și o canapea.

Administratorul azilului, au menționat sursele, le-a declarat polițiștilor că unele persoane au fost cazate la subsol, deoarece la etaj se efectuau lucrări de renovare, dispuse după controale anterioare ale instituțiilor cu atribuții în domeniu.