CFR Călători va lansa, pe 24 iunie, aplicația mobilă pentru achiziția biletelor de tren, a anunțat, vineri, directorul general, Ovidiu Vizante, cu prilejul lansării programului estival Trenurile Soarelui, notează Agerpres.

"În era modernă, zic eu că suntem cu un picior acolo. Niciodată nu vom fi acolo unde doriți dumneavoastră sau unde ne dorim noi. Ideea este în felul următor: odată cu începerea sezonului, adică în 24 iunie, se va lansa aplicația mobilă pentru achiziția biletelor. Exista varianta de cumpărare a biletelor online, dar nu exista această variantă de achiziție pe dispozitive mobile", a spus el.

Ovidiu Vizante a participat, vineri, la lansarea Trenurilor Soarelui, program estival prin care turiștii vor avea la dispoziție 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu stațiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării.

Programul pregătit de CFR Călători constă fie în prelungirea spre Mangalia - din 11/12 iunie - a circulației unor trenuri care aveau ca destinație finală București Nord, fie prin introducerea - din 25/26 iunie - de noi trenuri ce au ca destinație exclusivă litoralul Mării Negre și Delta Dunării.