Ministrul Agriculturii a discutat miercuri cu mai mulți ciobani nemulțumiți de felul în care se acordă subvențiile în sectorul ovinelor, dar s-a arătat deranjat că în curte era plin de televiziuni.

Mai mulți ciobani au protestat miercuri dimineață în curtea Ministerului Agriculturii, nemulțumiți de felul în care statul acordă subvențiile în sectorul ovinelor. 

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a invitat pe ciobani la discuții în biroul său, iar după întâlnire a declarat că nu crede că aceștia au venit să își rezolve problemele la televizor.


"Eu nu am știut și nicio o structură din minister nu a știut de venirea lor. Ei sunt tot timpul bine veniți în minister. Acum au venit și cu doi berbeci la minister, motiv pentru care le-am spus colegilor să pregătească mâncare și apă pentru că nu e cazul să chinuie animalele pentru a demonstra ceea ce putem să susținem din punct de vedere tehnic. Nu știu care sunt problemele lor, pentru că am avut o discuție scurtă cu ei, dar le-am spus că revin în minister, însă au intrat în dialog cu reprezentanți ai aparatului tehnic, condus de secretarul de stat, Daniel Botănoiu. Din păcate, eu nu înțeleg modul acesta de abordare a problemei. Curtea ministerului era plină de televiziuni și eu nu știam de venirea lor. Eu nu cred că au venit să rezolve problemele lor cu televizorul. Cred că le putem rezolva într-un mod cu totul și cu totul aplicat în cadrul ministerului și cu acțiuni concrete", a spus Daea, conform Agerpres.