Ședința de miercuri a Consiliului General al Capitalei a fost din nou prilej de circ și de insulte la adresa opozanților politici ai PSD.

Primarul general, Gabriela Firea, și consilierii municipali ai PSD au venit la ședința Consiliului General al Capitalei purtând halate și măști sanitare. "Ne ferim de virușii guvernamentali. Multe împrumuturi, puține alocații, puține pensii. Îndatorăm țara pentru următorii 30 de ani", a explicat Gabriela Firea.

Primarul a lansat și un atac la adresa ministrului de Finanțe și a premierului, după ce Florin Cîțu a declarat că ar trebui făcut un control la Primăria Capitalei, deoarece în ultimii 10 ani nu s-a mai întâmplat acest lucru, declarație cu care Ludovic Orban a fost de acord: ”Am pregătit deja un birou cu scaun, calculator, pâine, sare, ștergar, așa cum am promis. Așteptăm controalele asmuțite de domnul premier asupra Primăriei Capitalei".

În spectacol s-a dat și viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu. El a făcut gesturi obscene către consilierii USR care s-au opus unui proiect referitor la acordarea titlului de cetățean de onoare unor medici, printre care managerul de la Spitalul Regina Maria, Narcis Copcă. Pe consiliera USR Ana Ciceală, Bădulescu - care nu e la prima abatere - a numit-o ”criminală”, relatează News.ro.