Dan Voiculescu a declarat, după decizia de eliberare din închisoare, că va lupta pe viață și pe moarte cu abuzurile, susținând că nu există niciun prejudiciu în dosarul său.

"La orizont, eu văd în continuare o luptă pe viață, pe moarte, pe pușcărie, pe orice risc cu abuzurile. Cu abuzurile mai ales ale celor puternici împotriva celor care nu se pot apăra singuri. Împotriva celor care au în ei dorința de a se apăra și n-au puterea de a o face. Voi continua cu toate forțele mele, mai ales că determinarea mea acuma este întărită de cei trei ani de pușcărie, să lupt cu abuzurile", a declarat omul de afaceri, la ieșirea din Spitalul Universitar, unde a fost internat vineri seara cu un sindrom de ocluzie intestinală mecanică.

Întrebat ce se va întâmpla cu prejudiciul stabilit, Voiculescu a replicat: "Nu este niciun prejudiciu acolo, pentru că decizia 888 din 8 august 2014 va fi de către justiția română demontată". 

Întrebat dacă va ataca decizia, Dan Voiculescu a spus că este atacată deja.

Omul de afaceri a povestit și despre experiența din închisoare.

"Am o propunere: Rugămintea mea este să închidem ochii ca să putem continua. Eu am vrut prin telepatie să ne teleportăm la poartă la Rahova. Indiferent de boli, mie mi-au fost furați trei ani din viață, acești trei ani nu mi-i va da nimeni înapoi. Chiar dacă intră Traian Băsescu la închisoare, chiar dacă va plăti toată lumea pentru abuzurile făcute, mie acești ani nu mi-i va da nimeni. Cât am stat în pușcărie, am avut două sentimente deosebite, două au ieșit în evidență. Primul: un sentiment de durere a pleoapelor. Motivul? Stăteam foarte mult cu ochii închiși. Pe timp de ziuă stăteam mai mult de jumătate de zi cu ochii închiși. Mi-am creat un biotop, un fel de acvariu în care am reușit să trăiesc. Atât cât poate trăi un om într-un acvariu. Al doilea sentiment a fost regretul că 12 familii au avut de suferit din cauza mea. Oameni care au fost implicați în acest proces ca să pot eu fi adus la închisoare", le-a spus Voiculescu jurnaliștilor.