Poliția Rutieră a întocmit dosar penal pentru distrugere pe numele vatmanului care a fost implicat, în București, într-un incident cu un șofer care a blocat linia de tramvai.

”În urma analizării tuturor imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism și un tramvai, în data de 3 ianuarie, astăzi, la ora 8,30, polițiștii Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislației în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere și au întocmit un dosar penal. Facem precizarea că în această cauză acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate", a anunțat luni Biroul de presă al Brigăzii Rutiere din București.

Un conducător auto care a fost implicat vinerea trecută într-un accident rutier în zona Piața Chirigiu a fost sancționat cu amendă și reținerea permisului, pentru că nu a lăsat liberă calea tramvaiului. Totodată, el nu s-a prezentat la poliție în termen de cel mult 24 de ore de la producerea incidentului.