După ce a parcurs peste 2.500 km prin întreaga țară, cu opriri în București, Craiova, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Suceava, Iași, Brașov, Constanța, caravana #EUandME ajunge, în perioada 1-4 august, la UNTOLD, în Cluj.

Zilnic, pe toată perioada festivalului, în intervalul 14:00-22:00, Echipa Reprezentanței Comisiei Europene în România îi așteaptă pe participanții la UNTOLD la zona #EUandME (Daydreaming - Parcul Central) pentru a descoperi împreună ce face UE pentru ei.

La cinema-ul #EUandME, pot fi urmărite o serie de scurtmetraje, printre care "New World Symphony", regizat de Eugen Dediu, unul dintre câștigătorii concursului european Young Filmmakers Competition.

Competiția, organizată de Comisia Europeană, le-a oferit tinerilor regizori șansa de a-și realiza propriul scurtmetraj. Fiecare dintre cei cinci câștigători a primit un grant în valoare de 7.500 de euro și a avut ca mentor un regizor european. 

Pentru o experiență unică, participanții sunt așteptați și la #EUandME 360 Photo Booth, unde își pot crea propriul GIF și îl pot publica pe paginile de social media.

La cortul Spațiului Public European, pot fi aflate informații la zi despre UE.

În plus, sunt oferite numeroase premii instant și, în fiecare zi de festival, se organizează tombola #EUandME pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un sistem home cinema.

Detalii despre campania #EUandME, aici.