Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunță închiderea Arenei Naționale pentru orice eveniment până la refacerea gazonului.

"Având în vedere starea precară a gazonului de pe Arena Națională (...) am luat hotărârea de a închide Arena Națională pentru toate competițiile sportive și de altă natură pe toată perioada remedierii gazonului. Societatea care se ocupă în acest moment consideră că în 2-3 luni de zile, gazonul va fi adus la o stare în care să putem să spunem că se vor desfășura competiții sportive sau de altă natură fără dificultăți", a declarat Gabriela Firea în cadrul unei conferințe de presă. 

Primarul a mai explicat că "o gazetă de sport, care și-a terminat subiectele sportive", a depus plângere la DNA, iar contractul cu firma care asigura mentenanța gazonului a fost suspendat.

"Cu Arena Națională se întâmplă că noi aveam un contract care funcționa foarte bine, un contract legal, bine fundamentat juridic prin care unul dintre cluburile care închiria cel mai des Arena Națională în vederea organizării de competiții sportive achita contravaloarea mentenanței gazonului. O gazetă de sport, care și-a terminat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA. Direcția Națională Anticorupție a început o anchetă in rem, s-a suspendat acel contract, am rămas fără contractul de mentenanță", a mai spus edilul-șef al Capitalei.