Ajutorul divin invocat de primarul general al Capitalei ne va scăpa de zăpezi și vreme rea, fapt confirmat și de INM, care este, în opinia Gabrielei Firea, „o instituție fundamentală”.

Gabriela Firea, a anunțat vineri că trotuarele și străzile secundare din București vor fi deszăpezite după ora 15, adică după ce ia sfârșit codul portocaliu de ninsoare și viscol. Luni  se va circula fără probleme, anunță primarul.

„În continuare acționăm - pentru că noi am degajat marile bulevarde, arterele, pentru ca orașul să fie funcțional, să nu existe niciun blocaj -, dar așa cum s-a putut observa, pentru că a nins toată noaptea, nu s-a reușit încă o intervenție pe trotuare, de asemenea pe străzile laterale și aceasta va fi o muncă atât pentru după-amiaza zilei de astăzi (vineri - n.r.), cât și pentru mâine, și pentru duminică, astfel încât luni dimineață, când toată lumea revine la serviciu și de asemenea se redeschid școlile, să nu mai fie probleme”, a promis primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, citată de Digi24.ro.

 

„Dar de miercuri vine primăvara, Doamne-ajută!”, a adăugat ea.

„Trebuie să mă angajați la Meteo. Deja sunt la curent cu toate informațiile!”, i-a spus Firea, glumind, Gabriela Băncilă, directorul ANM București și Ilfov.

 

 

„Cei care atacă atacă Institutul nu fac decât să lovească într-o instituție fundamentală”, a spus mai spus Firea.