A cincea persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit marți dimineață la Spitalul "Bagdasar Arseni" din București, anunță Ministerul Sănătății.

”În cursul acestei dimineți (luni - n.r.), a decedat la Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală.  Adresăm condoleanțe familiei", a transmis Ministerul Sănătății.

Este vorba despre un bărbat de origine nepaleză.

Doi cetățeni din Nepal se numără printre victimele exploziei de sâmbătă de la stația GPL din Crevedia, iar starea unuia, internat în Capitală, este critică, anunța, pe 31 august, ministrului Sănătății, Alexandru Rafila.

"Avem în continuare în București doi pacienți foarte grav. Unul care are arsură în peste 95% din suprafața corpului, la Spitalul Floreasca, celălalt e la Spitalul "Bagdasar Arseni, bărbat, nepalez, cu arsură de peste 90%. Sunt în stare critică amândoi și cu prognostic rezervat", a spus Rafila la finalul ședinței de Guvern de joi.