Publicația Liberinteleorman.ro relatează că primăria din Alexandria organizează, pe 1 octombrie, o petrecere dedicată persoanelor vârstnice, pe care va cheltui 37.500 de lei.

Pensionarii vor fi serviți la petrecere cu bușeuri cu icre de crap, crochete de carne și cotlet frăgezit în vin, scrie Liberinteleorman.ro.

"Pe 1 octombrie, Primăria Alexandria pregătește o petrecere grandioasă la restaurantul unui prieten afacerist al primarului Victor Drăgușin. 500 de persoane sunt așteptate să savureze bucatele pregătite de specialiștii în alimentație publică, începând cu ora 12. E drept că în acest moment nu ne este nici nouă foarte clar ce vor sărbători la restaurantul menționat cei 500 de invitați ai Primăriei Alexandria, pentru că noi am căutat pe Google și pe 1 octombrie se celebrează Ziua Internațională a Cafelei. Și știm sigur că nu despre asta e vorba, câtă vreme în meniul bogat al localului, comandat de primărie, vedeta petrecerii nu e cafeaua, ci icrele de crap, crochetele de carne, cotletul frăgezit în vin, cartofii cu usturoi și ierburi aromatice, dar și prăjiturile", spune surs citată.

Printr-o precizare ulterioară, publicația transmite că ziua de "1 octombrie este dedicată persoanelor vârstnice, celebrarea pensionarilor din Alexandria fiind, după toate probabilitățile, intenția primarului pesedist, care pregătește din timp un rezultat bun la alegerile locale".