Liviu Dragnea a ajuns joi dimineață la instanța supremă, pentru judecarea unei contestații privind executarea pedepsei. Fostul șef al PSD a susținut că, dacă ar fi vrut, putea să plătea un preț, dar nu a făcut compromisuri.

"Am crezut și încă mai cred că un om poate fi condamnat de o instanță cu respectarea legii. CCR a zis clar că completurile de 3 sunt nelegale și nu se poate vorbi de un proces echitabil și de o hotărâre corectă la mine, indiferent de procedurile adoptate. S-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare. Nu vreau să ies cu orice preț și cred că stau nevinovat. Puteam să plătesc, dar nu am vrut să fac compromisuri”, a declarat Dragnea în fața instanței, potrivit Mediafax. La ieșirea din sala de judecată, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună în legătură acest preț, Dragnea a spus: "Prețul era România!".

Irina Tănase, mediator autorizat

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, s-a făcut mediator autorizat pentru a putea să-l viziteze mai des de fostul președinte PSD.  

Legea permite unui mediator să îl viziteze ori de câte ori vrea pe un deținut, dar trebuie să prezinte motive precise pentru care acesta vrea să stea atât de mult de vorbă cu persoana încarcerată.