Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschise atât în prima, cât și în cea de-a doua zi de Paște, potrivit informațiilor oferite de Comitetul național de coordonare a activităților privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV).

"Conform informațiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paște, cât și în a doua zi de Paște", a anunțat, luni, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, într-o conferință de presă, citată de Agerpres.

Mihăilă a subliniat importanța respectării regulilor de protecție sanitară impuse pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

"Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicații profunde în special pentru creștinii ortodocși, iar în weekend este Paștele ortodox fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (...) Vă doresc un Paște luminat și multă sănătate!", a transmis ministrul Sănătății.