Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat că nu se va feri să înlocuiască Poșta Română drept canal de distribuție a pensiilor, în cazul în care se dovedește că poștașii fac campanie electorală în beneficiul PSD.

"Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entități de interes național, în beneficiul PSD. Vom avea o discuție cu Poșta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD și sindicaliștii din Poșta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privința înlocuirii Poștei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poștașii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns!", a scris Violeta Alexandru pe pagina de Facebook.

Reacția ministrului Muncii vine după ce președintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat vineri, pentru Agerpres, că unii poștași din Vrancea, apropiați de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că "nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL".