Partenerii ANCPI care au acces în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra cu user și parolă pot achita, prin card bancar, tarifele pentru serviciile prestate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj.

Începând de astăzi, persoanele fizice și juridice autorizate să execute lucrări de specialitate în domeniul cadastrului, notarii, experții judiciari și executorii judecătorești pot plăti și prin intermediul cardului bancar tarifele aferente serviciilor prestate de OCPI Cluj, anunță Ministerul dezvoltării.

”Utilizarea cardului bancar pentru achitarea serviciilor furnizate partenerilor noștri este disponibilă, deocamdată, în sistem pilot,  în județul Cluj. Plata cu cardul în eTerra va fi extinsă la nivelul tuturor oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară în cel mai scurt timp, pe măsură ce acestea definitivează contractele cu procesatorul de plăți. Activitatea ANCPI este digitalizată în proporție de 100%. Lucrăm continuu la îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim cetățenilor și partenerilor noștri”, a declarat Laurențiu Alexandru Blaga, președinte – director general al ANCPI.

În prezent, atât cetățenii, cât și partenerii ANCPI pot achita online, cu cardul bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, solicitate prin intermediul platformei epay.ancpi.ro.