Poliția Capitalei a anunțat, oficial, că persoana audiată în cazul de agresiune sexuală asupra a doi minori, într-un lift al unui bloc din cartierul Drumul Taberei, este agent al Brigăzii Rutiere.

UPDATE4 Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al Poliției Române, a susținut că poliția nu tolerează o astfel de conduită, acesta fiind un caz izolat. El a mai spus că testele psihologice nu identifică tulburări psihice. 

UPDATE3 Agentul suspectat de fapte de pedofilie a fost reținut de către procurorii criminaliști din Parchetul Tribunalului București pentru două infracțiuni de agresiune sexuală. Procurorii cer arestarea preventivă. Au fost efectuate percheziții la locuința suspectului.

UPDATE2 Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dâjbog, a declarat că ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a dat termen până miercuri șefului Poliției Române să răspundă la mai multe întrebări legate de polițistul suspect. 

UPDATE1 La audieri, bărbatul a recunoscut faptele. Eugen Stan lucrează la Brigada Rutieră a Capitalei din august 2010. Înainte de a lucra la Brigada Rutieră, bărbatul a fost angajat al Jandarmeriei. E divorțat și are o fiică majoră.

La acest moment, la sediul Poliției Capitalei se află un potențial suspect în cazul de agresiune sexuală die vineri seara. Este vorba de un bărbat de 45 de ani, care este agent al Brigăzii Rutiere, transmite Poliția Capitalei, potrivit Mediafax.

Bărbatul ar fi agresat sexual doi copii de cinci, respectiv nouă ani, în liftul unui bloc din Drumul Taberei.

Polițiștii au început cercetările după ce bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere din liftul în care a încercat să agreseze cei doi minori.

El ar fi recunoscut o faptă asemănătoare care a avut loc în octombrie 2015.