Personalul de la Spitalul Universitar continuă miercuri protestele, în timp ce directorul economic și-a dat demisia, nemulțumit de modul în care a fost tratată de managerului spitalului, Adriana Nica.

”Menționez că nu accept să fiu tratată așa cum ați avut amabilitatea să o faceți ieri (marți - n.r.) în prezența Corpului de control al Ministerului Sănătății. Vă rog frumos să tratați subordonații cu respect și să vă asumați deciziile luate”, a scris Liana Păuleanu, directorul financiar-contabil al Spitalului Universitar, în scrisoarea de demisia înaintată miercuri dimineața managerului Adriana Nica, relatează Digi24.


La Spitalul Universitar a fost trimis marți Corpul de control al ministrului Sănătății, pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii dați de minister acestui spital, după protestul început luni de personalul medical.

Angajații spitalului, dintre care unul a intrat în greva foamei, susțin că banii alocați nu se văd în investițiile din spital. Ei povestesc că spală instrumentarul cu apă și săpun, că nu au dezinfectanți, că aparatura nu funcționează, iar mobilierul din sălile de operație este vechi, uzat și periculos.

Managerul spitalului a negat aceste acuzații și a solicitat un control din partea Ministerului Sănătății.