Freedom House România a deschis înscrierile pentru Campania Națională de Conștientizare în privința Traficului de Persoane. Jurnaliștii se pot înscrie până la 27 ianuarie 2022.

Campania Națională de Conștientizare în privința Traficului de Persoane este derulată de Freedom House România în cadrul proiectului Stop-AT.

Campania este formată dintr-un seminar și o componentă editorială, prin care vom finanța articole/reportaje/investigații ce abordează tema traficului de persoane.

Sesiunile de formare vor fi susținute de judecători, polițiști, procurori și experți în problema traficului.

Participanții vor dezvolta în cadrul seminarului posibile subiecte pe baza cărora vor elabora și publica două articole de presă (reportaj, interviu sau investigație) privind fenomenul traficului din România.

Cele mai complexe și relevante articole publicate în următoare patru luni de la finalizarea seminarului vor fi recompensate cu sume între 200 și 500 de euro.

Pentru înscriere, CV-urile se trimit la office@freedomhouse.ro, împreună cu două posibile teme de articol pe care jurnaliștii doresc să le urmească aferent participării la seminar.

Înscrierile pot fi făcute până la data de 27.01.2022.