Tendințele în modă se schimbă în fiecare an, dar nu în totalitate. Există anumite piese vestimentare ce au prins și au rămas încă la modă și în acest sezon.

Pantaloni albi, bej, în carouri, cu imprimeuri bogate, extravagante, evazați sau cu franjuri, din tricot sau catifea, piele sau bumbac, denim, toți sunt absolut indispensabili atunci când vrei să creezi ținute sport, casual sau elegante.

Care sunt stilurile de pantaloni cele mai căutate sezonul acesta?


Dacă încă nu ai aflat, în acest sezon s-a pus mare accent pe carouri. Fie că ne referim la fuste în carouri sau rochii, pantaloni în carouri, trebuie să avem măcar un articol vestimentar în carouri în garderobă. Alegerea cea mai potrivită în această perioadă o reprezintă pantalonii în carouri, pe care îi poți alege rapid din magazinul online https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pantaloni-si-leggings. Vei reuși să creezi ținute îndrăznețe, sofisticate și unice. Alege modele evazate, cu croi slim sau regular fit sau tip chinos pentru mai multă versatilitate.

Pantalonii tip leggings sunt de asemenea o alegere excelentă. Sunt extrem de confortabili și lejeri, pentru orice tip de activitate. Pot fi regăsiți într-o gamă largă de modele și culori, potriviți fiecărei nevoi și stil. Simpli, în carouri, cu imprimeuri, colorați, elastici, din piele, cu buzunare, ai de unde alege. Pot fi purtați în ținute sport alături de adidași preferați sau în ținute smart, elegante, alături de o pereche de bocanci și geaca sau paltonul favorit.

 

Pantalonii din piele, fie ei skinny, leggings, evazați, regular sau slim fit, reprezintă piese atemporale. Este indicat să ai măcar o pereche de astfel de pantaloni în garderobă, una care să se potrivească stilului tău, dar și siluetei tale. Poartă-i alături pe pantofi brogue, bocanci, botine, cizme, adidași, în combinații cu pulovere, tricouri, cămăși și cardigane și paltoane asortate pentru un confort desăvârșit atunci când vremea nu este foarte prietenoasă.

Pantalonii culottes se poartă acest sezon și sunt cunoscuți pentru eleganța oferită. Vei reuși să fii feminină și confortabilă în același timp. Trebuie să ai în vedere însă faptul că acest tip de pantaloni se poartă cu precădere de femeile înalte. Alege perechea preferată, poatr-o alături de o pereche de bocanci sau cizme înalte și geaca îndrăgită și lasă iarna să te întâmpine.

Clasicii jeanși vor rămâne piesele extrem de căutate întotdeauna. Fie că alegi blugi evazați, cu franjuri, decupați, cu talie înaltă, mom jeans sau balloon jeans, acești reprezintă soluțiile cele mai practice atunci când vine vorba de pantaloni în tendințe în acest sezon.

Ce croi de pantaloni alegi pentru a fi la modă?

 

Întotdeauna când alegi îmbrăcăminte damă, fie că ne referim la bluze, jeanși, paltoane, rochii sau pantaloni, trebuie să optezi pentru modele potrivite siluetei tale.

Alege un pantalon cu croi drept, ce urmează linia siluetei, modele elegante sau sport, din bumbac, denim sau piele. Avantajul acestora este faptul că pot fi integrați în orice ținută, indiferent de silueta de care dispui. În categoria – potriviți pentru orice siluetă, se încadrează de minune și pantalonii tip țigaretă.

Pentru femeile ce dispun de o siluetă în formă de pară, pantalonii cu croi larg se potrivesc perfect. Alege modele simple, colorate, cu imprimeuri și printuri și bucură-te de versatilitate în ținute.

Pantalonii cu un croi în stil Jogger reprezintă alegerea ideală atunci când vrei să adopți un stil casual și confortabil. Sunt versatili, potriviți oricăror femei și beneficiază de un croi lejer în partea superioară a piciorului, urmând o linie mai strâmtă pe măsură ce se apropie de gleznă.

O alegere din ce în ce mai deasă făcută de femeile care își doresc ținute elegante, office sau smart casual, o reprezintă pantalonii de tip chinos. Se potrivesc oricărui stil și sunt extrem de versatili și confortabili.