Potrivit Tolo.ro, un document din dosarul lui Florin Secureanu confirmă existența înregistrărilor. Eugenia Chiriac, iubita managerului de spital, susține că a predat la DNA toate înregistrările ”cu privire la Gabi Firea”, dar și la alții.

Gazeta Sporturilor scrie că a descoperit în dosarul 16938/3/2017 de la Tribunalul București, dosar în care sunt judecați Florin Secureanu și alți 10 inculpați, o declarație a Eugeniei ”Vrăbi” Chiriac, care susține că a predat ”DNA în integralitate documentație audio-video cu privire la Gabriela Firea și alții”.

Publicația a discutat joi cu managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu confirmând existența înregistrărilor făcute cu aparatura din biroul său. 

El susține că mai mulți emisari ai Primăriei București au venit la el pentru a-i cere bani pentru campanie: ”Se aude tare, clar și cu dicție. Se aude cum cer. Pentru campanie și pentru altele! Dar i-am refuzat. Pe toți! Oricum dumneavoastră n-o să publicați, că ați fost colegi cu Firea”.

”Gabriela Firea nu i-a cerut niciodată nimic managerului Florin Secureanu, nici direct și nici prin intermediari, iar dacă altcineva susține contrariul, va trebui să aducă probe, altminteri urmând să suporte rigorile legii”, a precizat, pentru Gazeta Sporturilor, PMB.

Detalii, pe tolo.ro.