Contul Twitter al jurnalistului britanic Stuart Ramsay a fost invadat de mai mulți utilizatori români care îi reproșează faptul că a inventat o investigație făcută în România cu niște „traficanți de arme”. Românii i-au propus să filmeze și OZN-uri.

Românii au reacționat după ce jurnalistul Stuart Ramsay de la Sky News a scris pe contul său Twitter că râde de cei ce îi contestă investigația.

Unii utilizatori au acuzat faptul că nu și-a respectat calitatea de jurnalist și că a făcut de râs breasla. Alții i-au propus să revină în România pentru a face interviuri cu traficanți de OZN-uri, de tancuri de jucărie și multe altele.

 

Jurnalistul Stuart Ramsay pretinde că a făcut o investigație în România printre traficanții de arme gata să vândă teroriștilor armament. În realitate, totul a fost pus la cale de către jurnalist, care a tocmit un român din Londra să joace în acest rol alături de alți prieteni. Mai mult, „traficanții” susțin că Ramsay le-a spus și ce replici să spună în fața camerei de luat vederi, dar și să să poarte îmbrăcăminte de camuflaj pentru a părea mai serioși, autentici.

Mai multe despre cum a demontat DIICOT o așa-zisă investigație jurnalistică puteți citi aici.