Un bărbat a fost rănit, joi, în urma unei explozii produse într-un centru comercial din Focșani. O echipă pirotehnică a SRI se află la locul exploziei, pentru a investiga cauzele deflagrației.

”A fost identificat acolo un bărbat care a suferit leziuni la nivelul mebrelor superioare și la nivelul feței. Acesta a fost preluat de o ambulanță are l-a transportat la spital”, a declarat Cristina Duță, purtător de cuvânt al ISU.

În urma exploziei, tavanul cinematografului a fost afectat pe o suprafață de 200 - 250 de metri pătrați, iar întreg centrul comercial a fost evacuat, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU, scrie News.ro.

Potrivit directorului Seriviciului de Ambulanță (SAJ) Vrancea, Vitalie Bețișor, bărbatul rănit a declarat inițial că i-a explodat telefonul. Ulterior, acesta și-a schimbat declarația.

”A spus inițial că de la un telefon mobil, apoi revine, nu si aduce aminte. S-ar părea că are probleme psihice. Nu am certitudinea exactă, însă. Nu știm cauze." a declarat directorul SAJ Vrancea, Vitalie Bețișor.

Potrivit directorului SAJ, bărbatul rănit are 24 de ani și este conștient.

+++

"Referitor la incidentul de la mall- ul din Focșani, a fost anunțată echipa pirotehnică din cadrul SRI, care este în acest moment prezentă la fața locului și investighează. Deocamdată nu àvem informații despre deflagrație", au declarat reprezentanții SRI, relatează News.ro.

Explozia s-a produs joi la prânz, în sala de cinema a unui centru comercial din Focșani, potrivit directorului Serviciului de Ambulanță Vrancea, Vitalie Bețișor.

”Două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță s-au deplasat la fața locului, unde au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial în urma unei explozii”, a declarat Vitalie Bețișor.

Conform sursei citate, bărbatul rănit a povestit că i-a explodat telefonul în timp ce era la cinema.

Directorul Serviciului de Ambulanță a mai declarat că bărbatul este conștient, cooperant și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vrancea. Totodată, sursa citată a mai menționat că nu au mai fost rănite alte persoane. 

Jurnaldevrancea.ro scrie, citând martori oculari, că ar fi vorba de o bombă artizanală, informație neconfirmată momentan de autorități.