EURACTIV România și Centrul Român de Politici Europene - Republica Moldova lansează o campanie de consultare cu publicul român și cu cel din Republica Moldova despre relevanța Occidentului pentru dezvoltarea regiunii.

Experiențele personale și viziunea despre Occident sunt importante pentru a ne ajuta să înțelegem cine (mai) are influență în regiune și de ce. Vrem să înțelegem cum vezi tu Occidentul – parteneriatul cu lumea euroatlantică – pentru a putea găsi cele mai bune argumente în combaterea propagandei și a știrilor false. Ne uităm la folosirea fondurilor europene, la afacerile locale, la cei care au exporturi în țări din Vest, la tehnologii care au schimbat piața, economiile, joburile în România și Moldova.

Dacă ești un om de afaceri, student, fermier sau simplu cetățean al României sau al Republicii Moldova interesat de viitorul țării tale, și dacă ai o experiență care să ilustreze relația acestei regiuni cu lumea occidentală sau pur și simplu vrei să-ți exprimi punctul de vedere, te invităm să răspunzi la întrebările din chestionarul nostru până pe 30 aprilie 2018. 

 Completează chestionarul nostru

Cele mai interesante povești vor fi publicate pe site-urile www.euractiv.ro și www.report.md. Răspunsurile nu vor fi atribuite, identitatea respondenților fiind anonimă. În cazul în care vrei să ne prezinți povestea ta mai pe larg sau vrei să-ți atribuim răspunsurile, poți să ne contactezi la adresele de email: redactie [at] euractiv [.] ro și redactie [at] report [.] md

Campania este parte a unui proiect susținut de German Marshall Fund (the Black Sea Trust).