Vrei să afli mai multe informații despre fonduri europene? Vrei să știi detalii specifice despre finanțările europene pe care o companie cu activitate in Romania le poate accesa in 2018?
În luna ianuarie a acestui an, EURACTIV.ro și Report.md au lansat două chestionare online privind fenomenul dezinformării și relația dintre est și vest pe continentul european. Vă prezentăm astăzi principalele rezultate, împreună cu un infografic.
Ce reprezintă și ce presupun propaganda și dezinformarea și ce strategii poți adopta astfel încât să eviți promovarea știrilor false. Detalii într-un infografic explicativ realizat de EURACTIV.ro.
Profesor al Universității din Oxford, Corneliu Bjola răspunde întrebărilor primite din partea cititorilor români. Află mai multe despre ce înseamnă controlul contextului informațional în epoca digitală.
„Inimioara mea este bine, sunt fericită, mulțumesc!”, „Să știu că fetița mea va fi bine pentru tot restul vieții este cel mai frumos cadou”. Inimile acestor copii au topit granițele și, prin colaborare internațională, au primit sănătate.
EURACTIV România și Centrul Român de Politici Europene - Republica Moldova lansează o campanie de consultare cu publicul român și cu cel din Republica Moldova despre relevanța Occidentului pentru dezvoltarea regiunii.
Vrei să afli mai multe informații despre propagandă și știri false în era digitală? Trimite-ne întrebările tale și profesorul Corneliu Bjola ne va oferi răspunsuri.
Inovarea în formele sale variate este considerată o forță motrice importantă pentru îmbunătățirea competitivității, productivității și creșterii potențiale a companiilor.
Platforma www.justcompetition.eu găzduiește două întâlniri online unde puteți adresa întrebări experților, judecătorii Adam Scott, Liam McKechnie și Diana Ungureanu.
Discuțiile vor avea loc în engleză, în secțiunile de comentarii ale articolelor.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.