Europa se confruntă cu o "provocare existențială" de a-și crește productivitatea, se arată în raportul mult așteptat al lui Mario Draghi privind competitivitatea europeană.
Câinele robot Spot de la Boston Dynamics a supravegheat vagoanele de tren ale Deutsche Bahn timp de o lună, dar nu a reușit să prindă niciun artist graffiti.
Prin Actul AI, adoptat pe 13 martie, UE a urmărit să stabilească un nou standard pentru reglementarea acestei tehnologii. Cu toate acestea, experții nu sunt siguri că impactul va fi atât de semnificativ pe cât se așteptau.
''Este un mecanism care urmărește în mod clar să creeze un multiplicator și care servește la atragerea de investiții suplimentare'', a declarat premierul Giorgia Meloni, printr-un mesaj video la conferința ''Inteligenta artificială pentru Italia.
Patruzeci de mii de disponibilizări de la începutul anului. O medie de 1.000 pe zi în primele două luni ale anului 2024. Reduceri care afectează giganții tehnologici și micile startup-uri, de la San Francisco la Tel Aviv - inteligența artificială.
Statele Unite au adăugat mai mult de 12 companii chineze pe o listă creată de Departamentul Apărării care evidențiază entitățile despre care se presupune că lucrează cu armata chineză, a declarat miercuri un oficial american.
Pentru a menține integritatea online într-un an electoral încărcat în întreaga lume, liderii din domeniul tehnologiei au dezbătut la Davos recenta ascensiune AI și implicațiile acesteia în campaniile din perioada premergătoare alegerilor.
Comisia Europeană a lansat marți două cereri de contribuții, cu privire la concurența în lumile virtuale și la inteligența artificială (AI) generativă, și a transmis cereri de informații mai multor mari actori de pe piața digitală.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.