Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, și-a cerut scuze în fața liderilor Parlamentului European pentru scurgerea de date personale și rolul rețelei sociale în scandalul Cambridge Analytica.
Profesor al Universității din Oxford, Corneliu Bjola răspunde întrebărilor primite din partea cititorilor români. Află mai multe despre ce înseamnă controlul contextului informațional în epoca digitală.
Deutsche Post ar fi vândut, înainte de alegerile de anul trecut din Germania, date personale anonimizate creștin-democraților și liberalilor, susține Bild am Sonntag.
„Dacă mi-ai fi spus, în 2004, când am fondat Facebook, că o mare parte din responsabilitatea mea de astăzi constă în a lucra să păstrez integritatea alegerilor de interferențele altor guverne, nu aș fi crezut" - Zuckerberg, într-un interviu la CNN.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.