Președinte Autorității Electorale Permanente, Toni Greblă, a spus miercuri, de la pupitrul Guvernului, că nu vede niciun motiv serios să demisioneze după ce a fost prins că și-a majorat ilegal salariul și diurnele cu mii de euro lunar.
În urmă cu o lună nimeni din Bangladesh nu și-ar fi putut imagina că premiera autoritară a țării, Sheikh Hasina, ar putea fi debarcată cu forța și expediată cu un elicopter militar în India, comentează The Spectator.
Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru mai multe fapte de corupție, a demisionat din funcția de președinte al PNL Prahova, a confirmat, joi, pentru Agerpres, secretarul general al organizației, deputatul Mircea Roșca.
Conducerea Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice (AMEPIP) și-a prezentat demisia, urmând să fie organizată selecția pentru o nouă echipă managerială a instituției, a transmis, marți Executivul.
Liderul demisionar al USR, Cătălin Drulă, a anunțat că marți va convoca Congresul Uniunii pentru alegerea unui nou Birou Național, pe data de 29 iunie, la București.
Platforma ungară aHang a lansat o petiție online pentru demisia ministrului ungar de externe fiind că "departamentul de externe condus de Szijjártó știa exact despre atacurile cibernetice rusești, care au fost numite drept minciuni de campanie”.
Horia Constantinescu, controversatul șef al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului, a anunțat joi pe o rețea socială că pleacă din instituție după scandalul „puiului galben” și după ce a fost desemnat candidat PSD la Primăria Constanța.
Președintele vietnamez, Vo Van Thuong, și-a depus miercuri demisia, după doar un an de mandat, a anunțat miercuri presa de stat a acestei țări comuniste, angajată într-o vastă epurare anticorupție, scrie La Libre Belgique.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.