Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a primit cadou duminică cinci drone explozive, o dronă de recunoaștere și o vestă antiglonț din mâinile guvernatorului regiunii Primorie, în Extremul Orient Rus, potrivit TASS.
Potrivit presei oficiale nord-coreene, soldatul american Travis King a recunoscut că "a intrat ilegal" în Coreea de Nord pe 18 iulie și și-a exprimat voința de a obține azil în țară sau într-o țară terță.
Așa cum Franța a renunțat la Algeria în anii '60, și Rusia ar trebui să-și încheie catastrofalul război colonial din Ucraina, comentează The Financial Times.
Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, l-a demis pe șeful statului major al armatei și a cerut o intensificare a pregătirilor de război, crescând fabricarea de arme și făcând mai multe manevre, relatează media de stat.
Pentru o bună înțelegere a psihologiei Rusiei moderne nu strică să citiți „Nimic nu e adevărat și orice e posibil” de Peter Pomeranțev, comentează Bret Stephens în The New York Times.
Liderul nord-coreean Kim Jong Un a inspectat primul satelit spion de recunoaștere militar al țării sale și a aprobat "viitorul lui plan de acțiune", a anunțat agenția de presă oficială KCNA, citată de La Libre Belgique.
Primăvara Arabă a adus atât speranțe, cât și dezamăgiri. A început în Tunisia la sfârșitul anului 2010, s-a extins rapid în țări precum Libia, Egipt, Yemen și Siria în primăvara următoare.
Președintele chinez, Xi Jinping, i-a comunicat liderului nord-coreean, Kim Jong-un, dorința sa de a trece la o "etapă superioară" a cooperării între cele două țări, potrivit presei de stat de la Phenian, citată de La Libre Belgique.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.