Federația România de Fotbal (FRF) a anunțat marți categoriile de persoane care pot asista din tribune la meciurile EURO 2020 de pe Arena Națională din București și procedurile după care se va face accesul pe stadion.
UPDATE: România a pierdut cu 1-2 în fața Islandei. Pentru reprezentativa principală de fotbal a României, competiția continentală care ar trebui să ajungă și pe teritoriul țării noastre în iulie reprezintă, de foarte mult timp, un obiectiv crucial.
Federația Română de Fotbal a depus la UEFA ultima scrisoare de garanție din cele 24 necesare reafirmării disponibilității de găzduire a Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2020.
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, și Gheorghe Popescu, consilierul onorific al prim-ministrului României cu atribuții privind organizarea Euro 2020, au dat asigurări că România își respectă angajamentele pentru campionatul european.
Qatarul s-a angajat nu doar să organizeze cea mai sustenabilă Cupe Mondială chiar în mijlocul deșertului, dar oferă deja învățăminte desprinse din organizarea evenimentului, cu trei ani înainte ca echipele să-și înceapă evoluțiile.
Premierul Orban a declarat, luni, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o pe șantierul Stadionului Steaua, că în 2014 România s-a angajat să finalizeze patru stadioane pentru EURO 2020 la București, dar în 4 ani nu s-a făcut "aproape nimic".
Naționalele de fotbal ale României și Norvegiei s-au duelat într-o partidă aflată deja sub spectrul unui record fantastic. Peste 29.000 de voci și suflete tinere au venit pe Național Arena sperând la clipe de neuitat.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.