Într-un week-end agitat pentru întreg sportul mondial, tabloul din Marele Circ a părut să nu se schimbe enorm la vârf, în prima din cele 23 de runde programate.
După ce a parafat atât titlul mondial al piloților, cât și cel al constructorilor în runde succesive, Max Verstappen a împlinit următorul pas dintr-o campanie memorabilă.
Realist, soarta titlului mondial al Formulei 1 la piloți nu mai putea fi pusă la îndoială de ceva timp. Totuși, confirmarea nu a fost privată de spectacol, iar Max Verstappen și-a completat reîncoronarea după un nou succes.
A 37-a vizită consecutivă a Formulei 1 pe Hungaroring va menține un statut deosebit, judecând nu numai pe fondul anunțului retragerii lui Sebastian Vettel la capăt de sezon.
Viitorul organizatoric al Franței în Campionatul Mondial de Formula 1 rămâne momentan incert, dar întrecerea din 2022 are toate șansele să devină memorabilă peste timp.
Canada și al ei legendar circuit Gilles Villeneuve reprezintă un reper pe care actualul deținător al titlului mondial nu marcase o victorie. Dar Max Verstappen a înregistrat un succes și la Montreal, revenit în calendar, după trei ani de pauză.
Dacă, într-un scenariu inimaginabil nu în urmă cu mult timp, întrecerea oficială cu numărul 68 a Formulei 1 ar fi ultima, atunci va rămâne de ținut minte la Monte Carlo, după un weekend cu o intervenție torențială a ploii și incidente pe măsură.
O întrecere a Formulei 1 cu absolut orice ingredient, exceptând neutralizările, l-a readus pe Max Vertappen în postura de lider al clasamentului, deși inițial nu a părut să aibă vreo șansă în a-l încurca pe Charles Leclerc la Barcelona.
Entuziasmul absolut la revenirea Formulei 1 în Australia a fost de nestăvilit, iar pasionații de la Antipozi, care nu au ezitat să ocupe complet linia de start-sosire la final, au admirat cea mai autoritară prestație din cariera lui Charles Leclerc.
O etapă secundă așteptată cu mult interes în lumea Formulei 1 în încă de la încheierea unui episod fabulos în 2021, s-a materializat cu destule emoții în Arabia Saudită.
Formațiunea extremistă AUR a depus marți solicitarea pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în perioada 20-24 ianuarie, scopul fiind începerea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.