În urmă cu mai puțin de două luni, starea de spirit pe care o descopeream în cadrul organizației campioanei României era una pozitivă, dătătoare de speranțe.
Recepția proiectului de investiții ”Complexul Sportiv Steaua”, realizat de Ministerul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, prin Compania Națională de Investiții (CNI), a fost făcută vineri.
Prin momente dificil de suportat și de lăsat în urmă, campania continentală cu cea mai mare densitate de jocuri a timpurilor recente, merge mai departe la cumpăna dintre toamnă și iarnă.
În lumea sportului, marile legende, provenite sau nu din oameni obișnuiți, reușesc să unească grupuri uriașe de persoane sub anumite seturi de valori, precum dedicația, inspirația, puterea de influență și bineînțeles, talentul în stare pură.
În cultura sportivă britanică, simbolurile depășesc granița obișnuită a termenului. Dacă privim către sportul rege, ideea respectivă prinde și mai mult contur, prin comparație cu alte discipline simpatizate ori mediatizate asemănător.
Într-o perioadă în care fotbalul și sportul în general tind să se îndrepte către ceea ce putem numi drept noua normalitate, neprevăzutul continuă să își facă loc la nivelul jocurilor de rang continental.
Polițiștii efectuează vineri percheziții și mai multe persoane urmează să fie duse la audieri într-un dosar de camătă și șantaj, luare și dare de mită în care sunt implicați jucători de fotbal din Liga a II-a, a anunțat purtătoarea de cuvânt a MAI.
Naționala condusă de pe bancă de Mirel Rădoi a ratat șansa de a avansa în drumul către turneul continental ce se va desfășura în vara anului viitor. Confruntarea semifinală a barajului, din Islanda, a reprezentat o prestație tricoloră modestă.
Din motive ostensibile, schimburile economice ale României cu Japonia, precedente celui de-al Doilea Război Mondial au fost ignorate de istorici, până în ultimul deceniu al veacului trecut, scrie dr Radu Șerban.
Cât de digitale vor fi investițiile în agricultură și în dezvoltarea rurală în ultimii ani? O înrebare la care condițiile pandemiei par să forțeze acțiunea urgentă. O întrebare la care Comisia Europeană răspunde și prin finanțări concrete.