Liniștirea piețelor prin anunțarea de reforme, asta se așteaptă de la summitul organizat cu ușile închise de luni până joi de Partidul Comunist Chinez (PCC).
Germanii de vârsta pensionării cumpără în mod intens case de vacanță pe litoralul bulgăresc al Mării Negre și, într-o oarecare măsură, ocupă locurile eliberate de plecarea rușilor de pe piața imobiliară.
Restaurante, săli de arte marțiale, săli de concerte: mai ales în Germania de Est, extremiștii de dreapta își construiesc propriile lumi paralele în domeniul imobiliar, scrie Spiegel Online.
În Bulgaria sunt în creștere achizițiile imobiliare ale străinilor în stațiunile și orașele mari ale țării precum Sofia, Plovdiv, Varna și Burgas, susțin agenții imobiliari. În stațiuni, cele mai multe sunt încheiate în Bansko și Sunny Beach.
O criză imobiliară fără precedent, un șomaj record în rândul tinerilor și încetinirea mondială blochează motoarele tradiționale ale creșterii chineze, scrie Le Figaro.
Asociația Salvați Bucureștiul cere ajutor pentru a strânge 60.000 de lei, pentru a putea achita cheltuielile de judecată dezvoltatorului imobiliar One Mircea Eliade Properties și pentru a evita astfel dizolvarea.
Din cauza prețurilor imobiliare ridicate și a dobânzilor, cumpărătorii unguri pot achiziționa din ce în ce mai greu locuințe cu credite, scrie Nepszava.
Irina Tănase, iubita fostului lider PSD Liviu Dragnea, a investit anul trecut peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi.
Stațiunea Borsec din județul Harghita este de ani buni locul preferat de vacanță al unor demnitari moldoveni. În această vară, însuși Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, și-a petrecut aici o săptămână din concediu.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.