Un studiu Reveal Marketing Research evidențiază impactul tot mai mare al Inteligenței Artificiale în viața cotidiană a românilor și analizează tendințele în utilizarea acestei tehnologii.
„Franța crede în Inteligența Artificială!”, scrie președintele francez Emmanuel Macron, într-un mesaj pe X în ziua deschiderii la Paris a Summit-ului pentru Acțiune privind AI, coprezidat de Franța și India, notează RAI News (Italia).
Politicieni de top și reprezentanți ai companiilor IT se întâlnesc la Paris pentru a discuta despre utilizarea AI. La începutul summit-ului, aproape 100 de cercetători au cerut o reglementare guvernamentală mai puternică a noii tehnologii.
Registrul Auto Român (RAR) anunță că a implementat chatbotul RAReș, disponibil pe site-ul instituției, care face posibilă o interacțiune mai ușoară a celor care solicită informații.
Amenințări cibernetice, interferențe electorale, dezinformare online amplificată de inteligența artificială generativă, aceste noi provocări zdruncină societățile noastre democratice. Și trebuie să începem să depășim aceste provocări.
Datele internaționale indică un trend ascendent în utilizarea tehnologiilor bazate pe inteligență artificială (IA), iar această creștere este asociată cu perspective promițătoare pentru veniturile organizațiilor.
Pe data de 1 august intră în vigoare Regulamentul UE privind inteligența artificială (Regulamentul privind IA), primul regulament cuprinzător din lume pe această temă.
Guvernul a aprobat joi Strategia Națională în domeniul Inteligenței Artificiale 2024-2027. Decizia vine după ce Comisia Europeană a lansat în 2018 Strategia europeană în domeniu.
Rețeaua internă a dezvoltatorului OpenAI a fost accesată de un hacker, la puțin timp după ce a lansat ChatGPT, însă compania a ținut secret incidentul.
Formațiunea extremistă AUR a depus marți solicitarea pentru convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului în perioada 20-24 ianuarie, scopul fiind începerea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.