Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost audiat marți ca martor la DNA în dosarul în care Alexandru Simu, director general interimar al CFR, și Petru Ceșa, director general adjunct tehnic tot la CFR sunt urmăriți penal de procurori.
Liviu Dragnea a fost adus joi la Tribunalul București pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care fostul președinte al Camerei Deputaților,Valeriu Zgonea, este acuzat de trafic de influență, informează Digi24.ro.
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a fost audiat, luni, la DNA, în calitate de martor ți susține că acum lista șefilor PSD care au trecut pe la DNA este completă.
Omul aflat în centrul scandalului dintre Antena 3, RTV și DNA era citat pentru marți la DNA Ploiești în calitate de martor într-un dosar penal. Sora lui, deputatul Andreea Cosma, a spus că acesta nu se află în țară.
Președintele PNL a fost citat de procurori pentru a fi ascultat într-un dosar de corupție deschis în 2014. Ludovic Orban are calitatea de martor în acest caz, despre care însă nu se cunosc amănunte, deocamdată.
Fostul premier Victor Ponta a fost citat pentru luni la sediul DNA, acolo unde procurorii doresc audierea sa în calitate de martor, conform unor surse judiciare. Săptămâna trecută a fost rândul unui alt fost premier să meargă la DNA: Sorin Grindeanu.
Patru dintre cei propuși miniștri în guvernul Grindeanu au dat declarații în calitate de martor în dosare penale, în timp ce unul este chiar protagonistul unui astfel de dosar.
Turcoaica Sevil Shhaideh este prima femeie propusă pentru funcția de premier. De religie musulmană, Shhaideh i-au avut drept martori la cununie pe Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu. Numele său apare în dosarul de corupție al lui Adrian Duicu.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.
Propaganda pro-Kremlin pe Facebook se manifestă și prin comentarii identice puse de un număr limitat de utilizatori, așa-zișii "troli”, conform global-focus.eu.