Caravana F1 s-a pus în mișcare cu succes începând din iulie, cu planificarea a cel puțin opt escale distincte. Contextul îmbunătățirii treptate a condițiilor pandemice a permis calendarului să se extindă la dimensiuni mai mult decât optimiste.
Mick Schumacher a fost pentru cea mai mare parte a vieții sale profesionale o persoană care a primit atenția uriașă a întregii lumi familiarizate cu motorsportul de clasă mondială.
Ultimele evenimente oficiale fac parte din competiția supranumită grandios, Marele Circ, se abordează într-o atmosferă ceva mai liniștită decât întreg restul stagiunii. Explicația iese la suprafață ca fiind foarte simplă.
Calendarul Campionatului Mondial de motociclism viteză a fost improvizat cu succes, iar paisprezece evenimente și-au putut face loc în calendar într-un an care a stat sub semnul coronavirusului.
Sezonul actual din Formula 1 se apropie de finalul așteptat cu multă răbdare. Locuri total nescontate la începutul primăverii au adus un grad suplimentar de interes unui interval ce se anunța deja ieșit din comun.
Campionatul Mondial de Formula 1 este câteodată dominat autoritar. În trecut, a fost cazul lui Michael Schumacher, momentul prezent se concentrează asupra lui Lewis Hamilton, dar poate chiar mai mult, asupra echipei Mercedes.
Stagiunea 2020 a Formulei 1 va rămâne în istorie și nu doar prin structura aparte a curselor. Pandemia de coronavirus a readus în calendar circuite legendare sau a marcat premiere notabile, dar Lewis Hamilton și-a pus și el amprenta pe acest sezon.
Acțiunea din Moto GP a conținut până săptămâna trecută zece întreceri (spre deosebire de cele unsprezece completate de clasele inferioare), dar echilibrul de la clasa regină este întreținut de numărul aproape halucinant de învingători diferiți.
În momentul în care Michael Schumacher obținea prima sa victorie în Marele Circ (la capătul Marelui Premiu al Belgiei din 1992), Lewis Hamilton nici nu își începuse aventura pe drumul Kartingului național și internațional.
Sezonul din 2020 al Campionatului Mondial de Formula 1 părea să fie unul mult redus ca număr de etape, având în vedere turnura pe care sportul urma să o abordeze.
Cât de digitale vor fi investițiile în agricultură și în dezvoltarea rurală în ultimii ani? O înrebare la care condițiile pandemiei par să forțeze acțiunea urgentă. O întrebare la care Comisia Europeană răspunde și prin finanțări concrete.