"Ce-ți lipsește cel mai mult?" a întrebat-o Dana Deac pe o fetiță din Sudiți, Ialomița. O alta, întrebată cum e Madridul față de Sudiți, a răspuns că e frumos, dar că ea se simte mai bine acasă. Școala din Sudiți a chemat eduVOTE în comunitate.
Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, Angela Cristea, a lansat vineri, de la Timișoara, un apel la cetățenii României să își exercite dreptul electoral în 26 mai, să voteze pentru viitorul Europei.
Amărăștii de Jos, 22 martie 2019: Comuna cu 5.500 locuitori din Câmpia Romanaților, Dolj, deschide seria evenimentelor în care europarlamentarii Marian-Jean Marinescu, Victor Boștinaru, Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Andi Cristea.
Comuna cu 5.500 locuitori din Câmpia Romanaților, Dolj, a deschis seria evenimentelor în care europarlamentarii Marian-Jean Marinescu, Victor Boștinaru, Siegfried Mureșan, Daniel Buda, Andi Cristea merg la sate în seria de cinci dezbateri „eduVOTE”.
Apel deschis pentru selecția localităților. O serie de cinci dezbateri vor fi organizate în cinci localități din țară, asupra priorităților specifice și oportunităților deschise în contextul alegerilor europarlamentare 2019.
Campania #DeDataAstaVotez a ajuns la 10.000 de susținători în România. Pentru cei care doresc să se implice, campania îl va premia pe cel mai activ voluntar cu o vizită la Bruxelles, în Săptămâna Euroepană a Tineretului, alături de 700 de tineri.
Vrei să stai de vorbă cu membrii Parlamentului European, cu experți în afaceri europene, cu tineri ca tine, vrei să ajuți Europa să înțeleagă mai bine comunitatea ta, cu specificul, nevoile ei?
Experții în securitate cibernetică invitați în cadrul webinarului “Riscurile Cibernetice: de la amenințare, la soluții”, care a avut loc miercuri, estimează atacurile cibernetice care au loc zilnic la o valoare de 8,44 trilioane de dolari.
Obișnuiți cu stilul său neconvențional, nu trebuie să fie de mirare că președintele argentinian Javier Milei, după o zi intensă plină de întâlniri s-a lăsat dus de val la un post de televiziune din Italia, relatează RAI News.
Uniunea Europeană nu pregătește un „pașaport de carbon” sau alte inițiative prin care să restricționeze libertatea de mișcare a cetățenilor, așa cum s-a vehiculat pe site-uri și publicații din România și din Republica Moldova.