Lumea modernă se bazează pe analiza unui volum impresionant de informații și nu există vreo industrie care să ignore datele statistice. De ce ar fi agricultura diferită?
Biroul de Legătură al Parlamentului European în România a organizat miercuri webinar-ul cu tema ”Combaterea dezinformării și identificarea știrilor false”.
Nemulțumirea cetățenilor europeni față de UE este în creștere, iar rezultatele s-au văzut la vot în ultimul deceniu. Ce poate face Uniunea Europeană pentru a mai potoli din temerile cetățenilor săi sau pentru a rezolva obiecțiile euroscepticilor?
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) pune la dispoziția românilor din străinătate un clip video menit să ilustreze tehnica votării prin corespondență pas cu pas.
AEP, Ministerul de interne și Ministerul Sănătății au realizat un clip video de informare referitor la măsuri și acțiuni privind exercitarea dreptului de vot la alegerile locale din anul 2020.
Politica agricolă comună a UE (PAC) își propune să sprijine fermierii și să îmbunătățească productivitatea agricolă,
pentru a asigura o ofertă sigură de alimente ieftine dar și un trai mulțumitor pentru fermierii europeni, protejând totodată mediul
EURACTIV și EURACTIV România, împreună cu Jeunes Européens Fédéralistes și Migration Policy Group, colaborează în proiectul MINDSET, pentru creșterea conștientizării discriminării rasiale și pe criterii etnice și a soluțiilor pentru cetățenii UE.
La momentul actual se derulează mai multe studii clinice, dar nu există dovezi că hidroxiclorochina sau un alt medicament poate vindeca sau preveni COVID-19, precizează Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
Ambulanța pentru Monumente (România) se numără printre câștigătorii Premiilor Europene pentru Patrimoniu, cel mai important premiu UE în domeniul patrimoniului.
Din motive ostensibile, schimburile economice ale României cu Japonia, precedente celui de-al Doilea Război Mondial au fost ignorate de istorici, până în ultimul deceniu al veacului trecut, scrie dr Radu Șerban.
Cât de digitale vor fi investițiile în agricultură și în dezvoltarea rurală în ultimii ani? O înrebare la care condițiile pandemiei par să forțeze acțiunea urgentă. O întrebare la care Comisia Europeană răspunde și prin finanțări concrete.