Cum putem face evenimente fotbalistice mai prietenoase cu mediul? Dezbatere în cadrul evenimentului „Fotbal: O pasă strategică pentru un mediu sustenabil”, organizat de Federația Română de Fotbal și EURACTIV.ro.
Atunci când ai în plan lansarea unui magazine de comerț electronic sunt multe detalii pe care va trebui să le iei în calcul. Printre acestea se numără și serviciile de găzduire web, un element extrem de important încă de la început.
Între 15 martie și 15 aprilie 2021, poți deveni ”erou digital”, cu speranța că România nu va mai fi în coada statisticilor UE privind integrarea tehnologiilor digitale în economia națională.
Știai că Finlanda este țara suferă cel mai puțin din cauza dezinformării, manipulării, propagandei și a altor știri false? Acest lucru se datorează unui grad crescut de "media literacy". Dacă ai o astfel de inițiativă, o vom mediatiza.
Pentru prima oară, conferința de politici EU Sustainable Energy Week (EUSEW) va fi organizată virtual, între 23 și 25 iunie 2020, tema „Dincolo de criză: energie curată pentru redresare și creștere ecologică”.
The Bucharest Office of the German Marshall Fund of the United States is looking for two interns for a period of six months, from July 1st to December 30th, 2020. The internship will be paid and will be part-time.
Ministerul Educației și Cercetării lansează a doua listă de teme de cercetare care pot primi finanțare rapidă pentru limitarea răspândirii pandemiei COVID-19 pe teritoriul României.
Utilizatorii Digitaliada care au cartele sau abonamente Orange au trafic de date gratuit, începând din 2 aprilie, pe fondul activităților didactice la distanță, în perioada crizei coronavirus.
Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile a lansat al doilea apel de proiecte din Fondul pentru Relații Bilaterale a fost lansat pe 20 ianuarie 2020. Este vorba de granturi mici (1.000-3.000 euro), pentru proiecte de scurtă durată (1-1,5 luni).
România a adoptat, în luna mai 2021, Strategia națională pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, xenofobiei și radicalizării, însă până acum pașii făcuți pentru implementarea ei sunt timizi.
De la Odesa, până la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, sunt aproximativ 40 de kilometru, iar taximetriștii percep o taxă de 2000 de hrivne (60 euro) pentru o călătorie până la frontiera cu Moldova.
Ieri, când realizam acest reportaj încă era pace. Astăzi ne-am trezit de la bubuitul obuzelor undeva departe. Se aud de la Cricova, aici unde locuim, iar în acest moment nu știm cine trage.