Deputatul "cu mitraliera" i-a chemat pe jurnaliști să prezinte un drept la replică față de propriile declarații. Atitudinea dlui deputat Cătălin Rădulescu este extrem de sugestivă.

Sumar al evenimentelor

14 martie: Deputatul Cătălin Rădulescu solicită ziarului Adevărul un drept la replică. Îl vedeți în clipul video de mai sus. 

13 martie: Cătălin Rădulescu, deputat PSD de Argeș, afirmă într-un interviu video pentru Adevărul, despre protestarii din Piața Victoriei:

„De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”.

Deputatul a spus că și-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou:

„Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat”.

Ieșiti cu ea în Piața Victoriei?

Cătălin Rădulescu: Da' pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine o nebunie, pot să ies unde vreau eu.

14 martie: Liviu Dragnea despre declarațiile colegului Cătălin Rădulescu:

"Am o părere mai mult decât proastă în legătură cu afirmaţiile dumnealui. Mie mi se par, dincolo de faptul că sunt neavenite, mie mi se par foarte periculoase. Sincer, eu nu am aceste competenţe, eu nu ştiu dacă mai poate avea dreptul să deţină acele arme. Un om nu se poate juca cu acele afirmaţii, ameninţând că le foloseşte şi în acelaşi timp să aibă dreptul de a purta, în mod legal, arme de foc”, a spus Liviu Dragnea, miercuri, întrebat despre afirmaţiile lui Cătălin Rădulescu privind protestatarii din Piaţa Victoriei, potrivit News.ro.

Răspunsul protestatarilor prin intermediul rețelelor de socializare