Premierul Florin Cîțu va verifica dacă planul de măsuri după tragedia de la spitalul din Piatra Neamț a fost implementat.

"Mă interesează mai mult să vedem ce s-a făcut după tragedia de la Piatra Neamț. De exemplu, pentru că a existat o anchetă, au existat mai multe rapoarte, a existat și un plan de măsuri și vreau să văd dacă acelea au fost implementate. Aici suntem ... Vom vedea dacă s-a implementat sau nu. Acest raport știu că a fost furnizat Ministerului sănătății. Există și un plan de măsuri care este actualizat frecvent, pentru că este actualizat săptămânal și vom vedea dacă acele măsuri au fost implementate sau nu. În această fază suntem acum", a afirmat luni premierul Florin Cîțu, înainte de ședința Biroului Executiv al PNL.

Referitor la incendiul de la Matei Balș din București, premierul îl contrazice pe primarul Capitalei Nicușor Dan, care a susținut că nu au fost probleme cu căldura în zonă în ultima perioadă.

”Problema nu este numai despre căldură. Am cerut și eu informații să văd ce s-a întâmplat în acea perioadă. Știm foarte bine că au fost probleme cu furnizarea agentului termic pentru acea zonă la începutul anului. Nu știu dacă se remediase sau nu”, a spus Cîțu.

Incendiu la Spitalul ”Matei Balș” din București-Controverse privind căldura/Raport privind nereguli

Mai mult pe EurActiv »