Gabriela Firea a prezentat luni lista viitorului Consiliu General, primarul general precizând că este vorba despre personalități marcante ale țării și Capitalei, politicieni, oameni de sport sau artă, cadre medicale, profesori și juriști.

Pe lista actualului primar general se află fostul premier Petre Roman, actrița Monica Davidescu, foștii sportivi Elisabeta Lipă, Cornel Dinu Anghel Iordănescu și Daniel Pancu, precum și Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, regizorul Sorin Ilieșiu.

Lor li se adaugă cadre medicale, profesori, juriști, ingineri.

”Așa cum am lucrat în ultimii 4 ani, așa vom lucra și în următorii 4 în Consiliul General: voi propune numai proiecte benefice pentru oameni, pentru fiecare bărbat, femeie sau copil din Capitală, și mă bazez pe echipa mea de consilieri generali pentru a le putea transpune în realitate", a susținut Gabriel Firea.

”Cred că nu m-ați luat de la sport. M-ați luat de la faptul că fac cel mai frumos bloc din Capitală la această oră, la 200 de metri de Herăstrău, unul dintre cele mai frumoase din această țară. Și cred că am făcut cea mai frumoasă Ligă (LPF) din lume ... clădirea Ligii, făcută de Anca Petrescu, dar eu am făcut-o, cu finanțare și tot”, a declarat Dumitru Dragomir.

Acesta a fost condamnat în ianuarie 2019 de Tribunalul București la 4 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat că primit peste 3 milioane euro mită de la administratorul RCS/RDS, Ioan Bendei, în schimbul acordării drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1. Decizia nu e definitivă. 

Mitică Dragomir a mai fost implicat și în alte dosare.