Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, a criticat participarea premierului Florin Cîțu alături de Piedone, la deschiderea anului școlar, la un liceu din București.

”La 6 ani de la Colectiv, prim-ministrul în funcție, mare vorbitor despre resetarea României, candidat la funcții de conducere în partid și în stat, se alătură primarului Piedone, administratorul in mandatul căruia s-a produs tragedia din Colectiv. Asta da dovadă de moralitate din partea omului care ne vorbește despre schimbare”, a scris marți, pe Facebook, Eugen Iancu, care este tatăl lui Alexandru Iancu, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața în incendiul din Clubul Colectiv.

”Peste câteva zile este un nou termen în procesul din care Piedone speră să iasă liber.

Tu ce zici domnule Câțu?”, a mai scris Eugen Iancu.

Acesta a reacționat și luni după ce la ceremonia de deschidere a anului școlar 2021-2022 a Colegiului Național Gheorghe Lazăr din București au participat premierul Florin Cîțu și primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone:

”De 30 de ani votez PNL. L-am votat, împreună cu Alex, pe Iohannis. A venit Colectiv și am crezut că da, Iohannis chiar se va lupta pentru o justiție independentă și dreaptă.
Astăzi îl văd pe Câțu, candidatul susținut de Iohannis, alături de Piedone și nepotul lui. O mare familie. Rușine PNL, rușine Câțu”.