Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat de Poliție după ce în spațiul public a apărut un film cu un cetățean agresat de un personaj ce pare a fi însuși Pandele. Verificările se fac pentru loviri și alte violențe.

Filmarea este datată 28 noiembrie, iar evenimentele s-ar fi petrecut în jurul orei 18:30. În imagini apare un bărbat care urmărește în jurul unui autoturism un alt bărbat pe care îl agresează. Concret, l-a prins cu mâna de gât și l-a lovit cu capul peste față.

Agresorul pare a fi Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari, soțul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei.

Victima este un localnic din Voluntari, Bogdan Dinulescu, mic om de afaceri. Acesta spune că totul s-a întâmplat după ce s-ar fi dus să o întrebe pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, când se va circula normal în București.

„M-am dus la Arcul de Triumf să o întreb pe doamna Firea când se va circula normal în Capitală. Ea promisese într-o emisiune la televizor se va circula lejer în București. După ce am parcat mașina, m-am dus să vorbesc cu dânsa, să o întreb dacă în decembrie se va circula lejer în Capitală. Am mers spre ea, dar la trecerea de pietoni mă așteptau 15 persoane. M-a oprit unul din oamenii care face parte din echipa doamnei primar, Văsîi, fostul șef de la Poliția Voluntari și nu am reușit să vorbesc cu ea", a declarat Dinulescu la Realitatea Tv.

În urma apariției imaginilor video în spațiul public, Poliția Ilfov a anunțat că a deschis un dosar pentru loviri și alte violențe.