Câteva sute oameni s-au strâns miercuri seara în Piața Victoriei din Capitală, pentru a protesta față de propunerile lui Tudorel Toader de modificare a legilor justiției. Circulația a fost blocată.

Peste 500 de persoane protestează în Piața Victoriei. Oamenii scandează "PSD, ciuma roșie", dar și "Justiție, nu corupție", scrie HotNews.ro.

+++

Protestul a fost organizat pe Facebook miercuri după-amiază, pagina dedicată evenimentului fiind intitulată "Vino în Piață! Justiția e în pericol".

"Guvernarea PSD a poruncit, Tudorel Toader s-a executat!. După marțea neagră, propunerile de masacrare ale legilor Justiției prezentate astăzi de ministrul Justiției sunt punctul culminant al luptei împotriva DNA și justiției independente. Un om care spune răspicat "REZIST!" face mai mult pentru viitorul țării decât un guvern și o majoritate parlamentară cu apucături mafiote. Iar împreună putem să decidem noi viitorul. Vino în Piața Victoriei în această seară. Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră", au scris organizatorii.