USR susține că funcționari publici ar falsifica semnături pentru Gabriela Firea și Daniela Florea. Partidul a sesizat DNA și Poliția Capitalei.

Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un video în care apar angajați ai Primăriei Sectorului 5 care ar falsifica semnături pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea, și pentru primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

”La primărie DFectă a Sectorului 5, oameni plătiți din bani publici falsifică semnături de zor pentru PSD, Florea și Firea. Aceasta este imaginea tragică a administrațiilor locale din București conduse de baroni. Alianța USR PLUS va depune mâine plângere penală împotriva PSD, a primarului Daniel Florea și a tuturor persoanelor care apar în acest video. Infracțiunile comise sunt fals, uz de fals, delapidare (folosirea resurselor primăriei in scopul personal și de partid) și abuz în serviciu”, a scris Voiculescu.

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, susține că le-a făcut plângeri penale pentru infracțiunea de favorizare a infractorului "ticăloșilor deghizați în politicieni" care au distribuit în spațiul public ”o serie de falsuri".

”O serie de ticăloși, de infractori, deghizați în politicieni falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri, conștienți că nu au nicio șansă să ne învingă la urne nici pe mine și nici pe dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care am formulat plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare”, a spus Florea într-un video postat pe Facebook.